Zakelijke lening

Zakelijk krediet

Het starten van een bedrijf, de aankoop of verbouwing van een bedrijfspand of het aannemen van personeel. Voor al deze zaken is kapitaal nodig. Met zakelijk krediet wordt het makkelijker om deze zaken te financieren. 

Een zakelijk krediet is een geldbedrag dat voor u klaarstaat bij de bank. Met een zakelijk krediet verhoogt u de bestedingsruimte op uw zakelijke rekening. Een zakelijk krediet is een geldbedrag dat klaarstaat bij de bank. Hiervan kunt u tot een vast limiet geld opnemen wanneer dit nodig is. U bepaalt zelf wanneer u dat doet en hoeveel u opneemt. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag.

Een zakelijk krediet is niet alleen voor bestaande ondernemers. Ook als starter kunt u hier gebruik van maken. Juist voor startende ondernemers kan een zakelijk krediet extra van pas komen. Zo kunt u namelijk al uw energie steken in het starten van uw bedrijf. 

Bent u een ondernemer die hulp nodig heeft bij het aanvragen van zakelijk krediet? Wij zijn vijf dagen in de week bereikbaar om u te ondersteunen bij financiële vraagstukken.

 
Uw financiering