Onroerend goed

Pandfinanciering

Denkt u erover na om te investeren in onroerend goed? Of speelt u al langer mee en bent u benieuwd naar de groeimogelijkheden? Wij zijn er om u te helpen met het financiële plaatje wat komt kijken bij vastgoedinvestering. 

Er zijn veel redenen om te investeren in onroerend goed maar over het algemeen kiezen veel mensen ervoor omdat het vermogen in vastgoed waardevast is of inkomsten genereert.

Wat is onroerend goed?

Een bedrijfspand of fabriek en de bijbehorende grond worden onroerende goederen genoemd. Onroerend verwijst in dit geval naar de niet-verplaatsbare eigenschappen van het gebouw.

Wat kan Capital Company voor u doen?

Bij de aanschaf en het beheer van onroerend goed komt veel kijken en dat kan best overweldigend zijn. Capital Company is er dan ook voor alle investeerders. Of u nou net om de hoek komt kijken, of al een grotere portefeuille hebt. Wij kunnen u helpen!

Voor ons is groei erg belangrijk. Bij het zoeken naar een oplossing zullen we hier dan ook extra aandacht aan schenken. We nemen de zorg voor uw onroerend goed, zodat u uw aandacht in iets anders kunt steken!