Lease

Denkt u na over leasen?

Als u geïnteresseerd bent in het gemak van leasen, bent u waarschijnlijk al een hoop informatie over leasen tegenkomen. Wanneer u niet goed weet waar u naar op zoek bent, kan de informatie aanvoelen als een groot doolhof. Elke leasevorm kent zijn eigen kenmerken en spelregels en het kan lastig zijn om hier een weg in te vinden.

Capital Company geeft u de nodige handvatten om het doolhof van leasevormen door te komen. Wij weten alles over de verschillende mogelijkheden en bieden u deze graag aan. Samen met u kijken we naar de beste oplossing voor u en uw bedrijf. Wij zoeken het voor u uit en u kunt uw focus op uw business houden!

Met Zakelijke Lease heeft u een financiering die aansluit op uw bedrijf. U weet vooraf welk vast maandbedrag u gaat betalen. Dit past bij u als u wilt investeren in een bedrijfsmiddel voor een eenmanszaak, vennootschap onder firma, maatschap, commanditaire vennootschap of bv.

Verschillende leasevormen

Financial lease

Financial lease is een leasevorm waarbij u, aan het einde van de looptijd, de eigenaar wordt van het bedrijfsmiddel. Dat betekent dat het middel voor een bepaalde periode gebruikt. Daarover betaalt u een maandbedrag.

Zodra u alle maandbedragen, inclusief een eventuele slottermijn, hebt betaald, bent u eigenaar van het bedrijfsmiddel.

De voordelen van Financial Lease

Financial Lease kent vele voordelen voor ondernemers, maar één van de grootste voordelen is toch wel dat het bedrijfsmiddel wordt gezien als investering in uw onderneming. Hierdoor kunt u profiteren van fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en een teruggave van de btw.

U kunt vaak zelf kiezen hoelang het contract loopt en wat de hoogte van de maandtermijn is. En na deze periode is het bedrijfsmiddel volledig van uzelf.

Operational lease

Met deze leasevorm huurt u het bedrijfsmiddel tijdens de looptijd. U betaalt een maandelijkse huurprijs en na afloop van de leaseperiode levert u het bedrijfsmiddel weer in. Meestal kunt u na deze leaseperiode het middel tegen een vooraf vastgestelde prijs kopen.

De voordelen van Operational Lease

Bij Operational Lease bent u niet de eigenaar van het product. Daarom vallen kosten voor onderhoud en verzekering al onder de maandlasten. Hier hoeft u zich geen zorgen om te maken!

Andere financieringsoplossingen

Twijfelt u of uw investering geschikt is voor Zakelijke Lease? Wij denken graag met u mee over de beste financieringsoplossing! Neem gerust contact met ons op via 0593 – 216021.

Uw leaseprijs