Lease

Lease

Wilt u ook overstappen naar het gemak van leasen? Dan bent u waarschijnlijk al diverse zakelijke leasevormen tegengekomen, zoals financial lease of operational lease.  Iedere leasevorm heeft zijn eigen kenmerken en spelregels. Het kan dan ook lastig zijn om hier uw weg in te vinden. Capital Company helpt u hierbij. Wij weten alles over de verschillende mogelijkheden en bieden u deze ook aan. Samen met u kijken wij wat het beste bij u en uw organisatie past. Wij zoeken het voor u uit en u kunt uw focus op uw business houden.

Met Zakelijke Lease heeft u een financiering die aansluit bedrijf. U weet vooraf welk vast maandbedrag u gaat betalen.

Zakelijke Lease past bij u als u wilt investeren in een bedrijfsmiddel voor een eenmanszaak, vennootschap onder firma, maatschap, commanditaire vennootschap of bv.

Verschillende leasevormen

Financial lease

Met deze leasevorm word u eigenaar van het bedrijfsmiddel aan het einde van de looptijd.

U gebruikt het middel voor een bepaalde periode, terwijl u een maandbedrag betaalt. Als u alle maandbedragen inclusief een eventuele slottermijn hebt betaald, bent u eigenaar van het bedrijfsmiddel.

Operational lease

Met deze leasevorm huurt u het bedrijfsmiddel tijdens de looptijd. U betaalt een maandelijkse huurprijs. Na afloop van de leaseperiode levert u het bedrijfsmiddel in. Meestal kunt u na de leaseperiode het middel tegen een vooraf vastgestelde prijs kopen.

Andere financieringsoplossingen

Twijfelt u of uw investering geschikt is voor Zakelijke Lease? Wij denken graag mee over de beste financieringsoplossing.